Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Aangepaste Open Dag bij VU Papendrecht

papendrecht • De Volksuniversiteit Papendrecht houdt op zaterdag 3 oktober van 09.00 tot 12.00 uur een Open Dag die speciaal bedoeld is voor de taalcursisten georganiseerd. Voor alle andere cursussen geldt dat men vanaf maandag 28 september kan binnenlopen tijdens de openingsuren van ons kantoor van 09.00 tot 12.00 uur.

Op de Open Dag zullen zoveel mogelijk taaldocenten aanwezig zijn en man kan op afspraak met een docent in gesprek. Iedereen heeft dan 15 minuten de tijd om kennis te maken en informatie te krijgen over de cursus. Men kan voor een afspraak bellen naar de VU: telefoonnummer 078-6154764 of een mail sturen: info@vupapendrecht.nl. Tot uiterlijk woensdag 30 september kan men een afspraak maken. Wie 3 oktober verhinderd is, kan ook online een taaltest doen om te kijken op welk niveau men zou kunnen instromen. Tijdens de cursus kan men, indien mogelijk, ook altijd naar een makkelijker of moeilijker niveau overstappen. Indien gewenst kan de VU Papendrecht ook telefonisch belangstellenden met de docent in contact brengen. Na de herfstvakantie starten alle taalcursussen.

Voor alle andere cursussen geldt dat men vanaf maandag 28 september kan binnenlopen tijdens de openingsuren van ons kantoor van 09.00 tot 12.00 uur. Men kan dan vragen stellen aan de coördinator en mogelijk (er zal niet van alle cursussen een voorbeeld aanwezig zijn) eindresultaten van cursussen bekijken.

Vroegboekkorting
Het cursusprogramma op deze website is zo goed als compleet, al worden er altijd nog wel weer nieuwe cursussen aan het programma toegevoegd. Hiervoor kan men ook de facebookpagina volgen: www.facebook.com/VolksuniversiteitPapendrecht. Wie vóór 1 oktober inschrijft voor een cursus en dan ook het volledige cursus bedrag overmaakt, ontvangt 5% korting.


Inschrijven Stap & Trap vierdaagse

molenlanden • Tijdens de Nationale Sportweek van 18 tot en met 27 september organiseert GIGA Molenlanden voor het eerst de Stap & Trap vierdaagse. Met een speciale app komt jong en oud vier dagen in beweging.

Beweegcoach Stan roept iedereen op om mee te doen. “Veel vierdaagse evenementen gaan niet door. Toch kun je ook dit jaar van 18 tot en met 27 september meedoen met de vierdaagse. Aan de hand van een app loop, fiets, wandel of skate je 2, 5, 10 of 25 kilometer. Via de app kunnen deelnemers elkaar live volgen en voorbij zien komen. Zo kunnen we op gepaste afstand toch samen genieten van de mooie omgeving die Molenlanden te bieden heeft.” Iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Kom in beweging voor jezelf én het goede doel.

Ook de lokale partijen zijn positief over dit alternatieve programma. Tot donderdag 17 september kan er ingeschreven worden via www.gigamolenlanden.nl voor de Stap & Trap vierdaagse. Deelname bedraagt €5 en daarmee doneren deelnemers automatisch een gedeelte van het inschrijfgeld aan lokale organisaties. Deelname wordt beloond met een medaille. De Stap & Trap vierdaagse wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank. Voor meer informatie: www.gigamolenlanden.nl.