Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Slechte start oefencampagne voor Papendrecht

papendrecht • Eersteklasser Papendrecht is in de eerste wedstrijd van de voorbereiding lelijk onderuit gegaan tegen tweedeklasser GJS. Het werd maar liefst 0-5 voor de bezoekers uit Gorinchem.

GJS zat bij rust al op rozen door treffers van Julien Dorrepaal en Rob v.d. Boom.
Tussen de 70e en de 80e minuut tilden Ben Vissers en Abdus Zencirkiran de eindstand naar 0-5.


Bedrijvenvoetbal voor Spieren voor Spieren

papendrecht • Vv Drechtstreek houdt op vrijdag 11 september in Papendrecht een voetbaltoernooi voor bedrijven. De opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren.

Er wordt zeven tegen zeven gevoetbald op een half veld. Dit jaar is het maximaal aantal teams beperkt tot tien teams die in poules hun wedstrijden zullen spelen. Na de poule-fase spelen de nummers 1 en 2 van de poule kruisfinales.

Kosten voor deelname bedragen 100 euro per team. Hiervoor krijgen inschrijvers twintig consumpties per team terug, worden er scheidsrechters geregeld, ontvangen de finalisten een prijs en wordt er een goed, maatschappelijk doel ondersteund (Spieren voor Spieren).

Aanmelden kan door een email te sturen naar bedrijvenvoetbal@vvdrechtstreek.nl. Inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.


Tennis Zomerdagtoernooi

papendrecht • Tennisvereniging TOP uit Papendrecht organiseert het Zomerdagtoernooi op 22 en 23 augustus. Dat zijn tennisdagen voor iedereen die kan tennissen.

Deelnemers hoeven geen lid van een vereniging of KNLTB te zijn. Inschrijven voor maximaal een onderdeel per dag. Wie zich voor twee onderdelen wil inschrijven, moet beide dagen beschikbaar zijn.

Afhankelijk van de inschrijvingen maakt TOP poules op speelsterkte en op leeftijd. De vereniging streeft naar een jeugd-poule (Geel), 18+ , 35+ en een senioren-poule. Deelnemers spelen drie of vier wedstrijden op tijd op één dag. Er zijn geen lange wachttijden tussendoor maar er is genoeg tijd om wat te eten en te drinken. Inschrijven kan via www.toernooi.nl. Een sportieve activiteit zo aan het eind van de zomervakantie. Voor meer informatie: www.tv-top.nl.


Nazomerloop Avantri gaat door

schoonhoven/regio • Atletiekvereniging Avantri Schoonhoven houdt zondag 6 september de 10e Rivierenland Nazomerloop. In het kader van corona zijn er verschillende maatregelen getroffen om het evenement veilig te laten verlopen, meldt de organisatie: ‘Zo starten de 5 en 10 kilometer bijvoorbeeld in groepjes van drie lopers tegelijkertijd. Hiermee wordt de 1,5 meter-afstand gerespecteerd. De jeugd -1.500 meter- start wel groepsgewijs.” Alleen voorinschrijven is mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is honderd per afstand. Meer informatie: www.avantri.nl.