• Het team van Drechtsteden handbal.
• Het team van Drechtsteden handbal. Foto: Aangeleverd

Popov trainer Drechtsteden handbal

papendrecht • Drechtsteden, een samenwerking van de handbalverenigingen Conventus, DES’72 en Saturnus’72, zijn er in geslaagd een opvolger te vinden voor Andre de Waal.

De Macedoniër Lazar Popov (36) staat volgend seizoen voor de herenselectie, die uitkomt in de handbal hoofdklasse.


Internationaal handbalverleden

Popov heeft een internationaal handbal verleden dat hij vorig seizoen afsloot bij Feyenoord handbal. Naast Popov is Drechtsteden volop bezig de technische staf verder compleet te maken. Naast de hoofdcoach vinden er momenteel gesprekken plaats voor een teambegeleider en een coach voor het tweede team dat uitkomt in de eerste klas.


Dames

Ook de dames zijn vanaf het nieuwe seizoen onder gebracht in de Drechtsteden samenwerking. Voorlopig nog wel zonder het Papendrechtse DES’72 dat een eigen eerste team op de been houdt in de tweede klas.

Drechtsteden is momenteel hard bezig om de vacatures trainer/coach en begeleiding in te vullen. De vrouwen hebben na het niet afgemaakte seizoen toch promotie gemaakt. Ze komen volgend seizoen uit in de eerste klas.


Kabouterhandbal

Vanaf aankomend seizoen is er bij DES’72 ook handbal voor de allerkleinsten; Kabouterhandbal voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Zij leren daar spelenderwijs omgaan met de bal. Voor meer informatie of aanmelden kan gemaild worden met info@des72.nl.