Medische diensten

regio • De weekenddiensten van de huisarts op zaterdag 18 en zondag 19 juli staan hieronder vermeld.

Alblasserdam - Regionale huisartsenpost Drechtsteden, Albert Schweitzer, locatie Dordwijk van maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 8.00 uur. De centrale post is op za., zon- en feestdagen, dag en nacht geopend voor spoedeisende huisartsgeneeskundige zorg. Voor een bezoek aan de huisartsenpost eerst tel. een afspraak maken op tel. 078-2020020.

Waarneemgroep “Alblasserwaard-West-Noord-West” Huisartsen Streefkerk – Nieuw-Lekkerland – Kinderdijk - Middagdiensten ma. t/m vr. Wie er dienst heeft is te vinden op het antwoordapparaat van uw eigen huisarts. Avond-, nacht- en weekenddiensten: de regionale Huisartsenpost Dordrecht, tel. 078-6542600. (alleen voor spoedgevallen wat niet kan wachten tot de volgende werkdag) Voor nood- of spoedgevallen, ongevallen 112. Inlichtingen over de dienstdoende apotheek, tel. 0184-415546.


Turn-instuif bij Olympia

papendrecht • Gymnastiekvereniging Olympia organiseert op woensdag 22 juli een turn-instuif in de zaal aan de Jacob Catslaan 1 in Papendrecht.

Kinderen van vier jaar of ouder zijn welkom. De eerste ronde is van 10.00 uur tot 12.00 uur en de tweede ronde van 13.00 uur tot 15.00 uur. De toegang is voor leden gratis, niet-leden betalen 2 euro entree. Aanmelden voor de instuif kan door een mail te sturen naar: g.v.olympia.turnen@gmail.com. Graag bij aanmelding aangeven: Naam , leeftijd, telefoonnummer en voorkeur voor 1e of 2e ronde.


So What! terug op RTV Papendrecht

papendrecht • Pop-up muziekprogramma So What! is op woensdag 15 juli terug op Papendrecht FM. Van 16:00 tot 18:00 uur presenteren Berny Manspeaker en Ben Korzelius hun eigen keuze uit nieuwe soul-, jazz- en world albums.
Te gast zijn directeur Erik Groeneweg van Theater de Willem en saxofonist Benjamin Herman (New Cool Collectieve). Verder updates muzieknieuws en tips voor live concerten. Techniek is in handen van Hans Hulswit. So What! is een pop-up muziekprogramma op Papendrecht FM met verse jazz, soul, world en beyond. Woensdag live te beluisteren van 16:00 tot 18:00 uur. Luister online: www.rtvpapendrecht.nl (livestream Radio) en via de app. Ether en kabel :105.0 Mhz in de ether in de Drechtsteden en de Alblasserwaard 105.9 Mhz op de Papendrechtse analoge kabel. Digitale TV: kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL). Kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.


Verrassingstas voor kids Nokkenwiel

alblasserdam • Omdat voor de kinderen van IKC ’t Nokkenwiel in Alblasserdam een aantal leuke activiteiten was uitgevallen, waarnaar de kinderen altijd erg uitkijken, had de activiteitencommissie van de school besloten om het schooljaar op een leuke manier af te sluiten. Vandaar dat de kinderen in de afgelopen week een mooie verrassing mee naar huis hebben gekregen. Voor het maken van deze verrassingspakketjes is een aantal bedrijven bereid geweest om het nog leuker te maken.