Jeugdochtend PTC met tennisclinic

papendrecht • De Papendrechtse Tennis Club PTC houdt op zondag 12 juli van 10.00 tot 12.00 uur een jeugdochtend op het terrein op Sportpark Slobbengors in Papendrecht.
De jeugd van PTC wil aan iedereen tussen de vijf en veertien jaar laten zien hoe lek tennis is. Trainer Ronald Brederije geeft een leuke clinic en bezoekers kunnen ook vrij tennissen. Wie mee wil doen, kan een mailtje met naam, geboortedatum en mobiel nummer sturen naar r.brederije@gmail.com. Aan deze leuke ochtend zijn geen kosten verbonden.


Repair Café in Huis van de Waard

nieuw-lekkerland • Op dinsdag 14 juli zal het Repair Café , uitgaande van het Huis van de Waard in Nieuw-Lekkerland, weer geopend zijn van 10.00 tot 13.00 uur.

Er is dan weer gelegenheid om uw kapotte apparatuur te laten repareren. Door kapotte spullen zoveel mogelijk te repareren met gebruikte materialen en waar nodig nieuwe, draagt Repair Café Nieuw-Lekkerland bij aan een meer duurzame samenleving. De reparatie die worden uitgevoerd zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Eventuele nieuwe onderdelen zijn wel voor rekening van de klant. Na 14 juli zal het Repair Café in verband met vakanties tot nader order dicht zijn.


Kids Fun Middag in het zwembad

papendrecht • Zaterdag 11 juli organiseren Sportcentrum Papendrecht en Suppord speciaal voor kinderen van acht tot twaalf jaar een Kids Fun Middag op de ligweide van het zwembad in Papendrecht.
Tussen 13.00 en 17.00 uur zijn er onder andere springkussens, demo's van Bounce en Break Squad, diverse spelletjes in het water en muziek van de kinderdisco. Kinderen die een zwemdiploma hebben kunnen zich opgeven (verplicht) via 078-3038900 of info@sportpapendrecht.nl. Volwassenen hebben geen toegang. Deze middag gelden de normale toegangsprijzen van het zwembad.