De Zonnebloem houdt buitenbingo

papendrecht • Speeltuin De Zonnebloem organiseert op zaterdagavond 11 juli van 19.00 tot 22.00 uur een buitenbingo in de speeltuin.

De gebruikelijke bingo-avonden kunnen niet binnen gehouden worden, omdat het lastig is om in het clubgebouw te voldoen aan de 1,5 meter maatregel. In de speeltuin worden op 11 juli tafels en stoelen neergezet, uiteraard op gepaste afstand en volgens alle richtlijnen die er zijn.
Er worden 12 rondes gespeeld en een superronde. Iedere ronde zijn er vaste prijzen. De kaartverkoop wordt in één keer gedaan bij binnenkomst. Bezoeker kopen dus direct voor heel de avond kaartjes. De prijs voor één kaartje is € 1,25 voor 3 rondes (er worden 4 x 3 rondes gespeeld). De prijs voor één kaartje voor de superronde is € 1,25. Bezoekers mogen zoveel kaarten kopen als zij willen. De organisatoren vragen om zoveel mogelijk gepast te betalen.

Bezoekers moeten zich van te voren opgeven. De avond gaat door bij minimaal 50 deelnemers. Er kunnen maximaal 90 mensen meedoen. Voor meer informatie of aanmelden: info@speeltuindezonnebloem.nl. Uiteraard gaat de activiteit niet door bij slecht weer. Houd hiervoor de Facebookpagina van de speeltuinvereniging in de gaten.


Lennert Knops naar Orgelmakerij Noorlander

papendrecht/barneveld • Lennert Knops uit Papendrecht is per 1 juni benoemd tot Manager Sales en Marketing van Orgelmakerij Noorlander in Barneveld. Knops is in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor alle commerciële aspecten en de marketingstrategie.

Kees Noorlander, oprichter en eigenaar Orgelmakerij Noorlander: “Ik ben verheugd dat we Lennert hebben kunnen aanstellen op deze positie. Lennert heeft als organist een grote liefde voor het orgel. Vanwege zijn kennis van en passie voor muziek, zijn bedrijfseconomische en financiële achtergrond en zijn inzet en gedrevenheid is hij de juiste man om Orgelmakerij Noorlander wereldwijd verder te laten groeien als vooruitstrevende serieuze speler in de orgelmarkt.”

De eerste dagen van Knops bij Orgelmakerij Noorlander zitten er inmiddels op. “Ik kijk positief naar de start in mijn nieuwe functie en de eerste dagen als Manager Sales en Marketing zijn mij goed bevallen. We hebben met het nieuwe management team een heldere visie waarmee we kunnen doorgroeien. Dit jaar staan nieuwe en zeer verrassende productontwikkelingen op de planning die ik op alle vlakken commercieel zal vormgeven. Mijn ondernemers-, maar vooral mijn orgelhart gaat hier echt sneller van kloppen.”

Met de komst van Knops richt Kees Noorlander zich volledig op nieuwe productontwikkelingen: ”Er liggen zoveel ideeën op de plank die in de afgelopen jaren zijn ontstaan, maar waarvoor simpelweg geen tijd was. Met deze portefeuilleverdeling kan ik me volledig gaan richten op de techniek en de productie van onze orgels.”

Lennert Knops heeft zijn sporen verdiend in commerciële en financiële functies. Al op jonge leeftijd had hij passie voor orgels en orgelmuziek. Op zevenjarige leeftijd kreeg hij zijn eerste orgelles waarna hij bij diverse organisten studeerde. Voor meer informatie: www.noorlanderorgels.com.