• Beeld van de vorige Beter naar Buiten Fair.
• Beeld van de vorige Beter naar Buiten Fair. Foto: Aangeleverd

Inspireren, informeren, tips en tricks voor het buitenleven

Beter naar Buiten Fair in Alblasserdam

alblasserdam • De meer dan 15 exposanten inspireren, informeren en geven tips en tricks voor het buitenleven. Natuurlijk is er ook genoeg lekkers te eten en valt er veel te beleven in en rondom de winkel van Antilope Outdoor aan het Cortgene 9 in Alblasserdam.

"Er is echt bijna teveel om op te noemen", meldt Evert Vink van Antilope Outdoor. Hij en zijn vrouw Lida brachten een groot aantal organisaties met een verhaal bij elkaar voor de Beter naar Buiten Fair. “In 2017 beleefden we onze eerste editie. Dat was een groot succes! Daarop hebben we de afgelopen jaren voortgeborduurd en willen we ook dit seizoen een mooie fair organiseren.


De grote outdoormerken presenteren zich met artikelen op het gebied van gezond wandelen, een goede uitrusting, reizen en onderhoud van de schoenen of kleding. Grangers is aanwezig om kleding, schoenen of rugzakken die niet meer helemaal waterdicht zijn, te behandelen met een waterafstotend en voedend materiaal. Naast de goede adviezen en mooie producten geeft Antilope Outdoor leuke kortingen op een mooie collectie kleding, schoenen en rugzakken. Dus altijd een reden om langs te komen!“


Wandelingen

Vanuit Antilope Outdoor worden wandelingen verzorgd door de natuur in de omgeving, maar ook langs historische bijzonderheden van Alblasserdam. De historische vereniging van Alblasserdam verzorgt in samenspraak met Antilope Outdoor een boeiende wandeling door historisch Alblasserdam. Er zijn wandelingen met afstanden tussen 7 en 25 kilometer.


Belangstellenden kunnen dan gelijk testlopen met wandelschoenen van Salomon. Dit bekende outdoormerk komt met een testset schoenen. Iedereen kan kosteloos een paar uitzoeken en een wandeling maken door de omgeving of in het experience center van Antilope Outdoor zelf. Evert: "Een betere manier om schoenen te testen, is er niet, toch?"

Tijdens de Beter naar Buiten Fair is er tevens een gratis APK voor wandelschoenen en rugzakken. Net als de voorgaande edities is Repair Service Boer uit IJsselstein weer paraat op de fair. "De gratis APK was toen enorm in trek", vertelt Marcel Boer van Repair Service Boer. Versleten en losgeraakte zolen zagen we het meest. Wij kunnen meestal de complete zool en dempingslaag vervangen. Daarvoor gebruiken we de originele materialen van merken als Lowa, Hanwag en Meindl." De reparaties worden niet ter plaatse uitgevoerd. De reparateur neemt de schoenen, rugzakken en reistassen mee naar IJsselstein en bezorgt ze gerepareerd en wel het weekend erop terug bij Antilope Outdoor.

De Beter naar Buiten Fair wordt gehouden op zaterdag 4 juli van 09.30 tot 16.30 uur. Voor meer informatie: www.beternaarbuiten.nl.