Afbeelding
Foto:

Sportchallenge Willem de Zwijger College naar 2021

papendrecht • Het Willem de Zwijger College heeft besloten om de 24 uur Sportchallenge te verplaatsen van juli 2020 naar juli 2021.

Alle sport- en dansklassen van het Willem de Zwijger College hadden zich dit schooljaar voorbereid op 24 uur sporten voor het goede doel. In juli stond namelijk de 24 uur Sportchallenge op het programma. In de aanloop hier naar toe is er al een gigantisch hoog bedrag opgehaald voor KWF kankerbestrijding, namelijk 12.500 euro. Helaas moest dit mooie evenement door de huidige omstandigheden gecanceld worden. Besloten is om de 24 uur Sportchallenge te verplaatsen naar juli 2021.

Om de huidige groep leerlingen alvast te bedanken voor hun inzet van dít schooljaar hebben de LO docenten van de Willem (de organisatie van de Challenge) een passende actie opgezet. Alle deelnemers zijn thuis verrast en hebben een bedankje ontvangen van een LO docent.


Jonge DJ blijft actief tijdens coronacrisis

papendrecht • DJ T- Style zendt een speciale live set uit voor de jongeren in Papendrecht en omstreken.

Alle discotheken zijn nog steeds gesloten en ook de festivals gaan niet door maar op deze manier hoopt hij dat jongeren toch nog het uitgaansgevoel kunnen ervaren. DJ T-Style (Tom Knipscheer) is een DJ uit Papendrecht die op vroege leeftijd is begonnen met DJ lessen bij Suppord Papendrecht, voorheen Interval Papendrecht. Hij had voor de coronacrisis wekelijke shows, maar ook hij ervaart nu de gevolgen van de coronacrisis. Na contact met de jongerenwerkers van Suppord kwam hij op het idee om een liveset op te nemen op een unieke locatie in Papendrecht. De keuze viel hierbij op het buitenzwembad, een perfecte locatie om een zomerse set te draaien. Deze set is de eerste van een reeks. Om bezig te blijven blijft die op zoek naar nieuwe locaties. Dit doet hij in samenwerking met productie- en verhuurbedrijf Sascha Lights Sound and DJ, die het nu ook minder druk hebben. Binnenkort zullen er nog meer livesets volgen op zijn Social Media kanalen. De set is geheel gratis te beluisteren en via www.facebook.com/tstyledj te bekijken.


Opnieuw Suppord kinderdisco online

papendrecht • Jeugd&Jongerenwerk Suppord organiseert voor de Papendrechtse kinderen van zes tot twaalf jaar voor de tweede keer een kinderdisco online. Dit gaat gebeuren op vrijdag 5 juni. Nadat alle reguliere activiteiten van het jeugd en jongerenwerk stil kwamen te liggen als gevolg van de coronamaatregelen heeft Suppord heel snel een aantal activiteiten, cursussen en workshops via facebook aangeboden (in aangepaste vorm).

Dat resulteerde ook in de eerste Kinderdisco online (op 1 mei ). Na deze eerste succesvolle eerste editie komt er dus een tweede online-feestje op vrijdag 5 juni. Tussen 19.00 en 21.00 uur zullen de dj's Yaro&Kristian draaien (via een livestream op www.facebook.com/suppordpapendrecht). Kinderen kunnen uiteraard ook via Facebook verzoekjes (voor zichzelf of voor iemand anders) aanvragen. En dan is er elk half uur (drie rondes) weer een leuke quiz (waarmee men cadeaubonnen kan winnen). Meer info: 06-10529938 of www.suppord.nl.