• De Forza-vestiging in Papendrecht.
• De Forza-vestiging in Papendrecht. Foto: Forza

Flagship store Forza Fietsen

papendrecht • Het Nederlandse elektrische fietsenmerk Forza Fietsen heeft vorige week een zogenaamde Flagship store geopend aan de Coornhertstraat 18 in Papendrecht.

In de 400 vierkante meter grote zaak aan de Coornhertstraat levert het innovatieve merk zowel de verkoop als de service. Forza Fietsen levert hoogwaardige eBikes tegen een messcherpe prijs. Omdat Forza zowel fabrikant als leverancier is, valt er een schakel tussenuit. Daardoor kan men al vanaf 890 euro een Forza in de schuur hebben staan. De fietsen worden in Europa geproduceerd en worden geleverd met een garantie tot zes jaar.

Forza heeft de Nederlandse markt veroverd met een uniek concept: verkoop, gratis levering en gratis service aan huis, zonder voorrijkosten. Klaas-Jan de Kievid, die het bedrijf oprichtte met zijn broers Peter en Hans, legt uit: “Forza staat voor kwaliteit, scherpe prijzen en de beste service. De opening van onze derde flagship store is een mooie volgende stap in de groei van ons merk.”

Forza Fietsen heeft meer dan twintig verschillende modellen voor jong en oud. De nieuwe winkel in Papendrecht heeft voor zowel bestaande als nieuwe klanten een lekker welkomstvoordeeltje in petto. Op de aanschaf van een nieuwe eBike in de flagship store in Papendrecht geeft het bedrijf kortingen tot wel 800 euro (wel even naar de actievoorwaarden vragen). Meer info staat op www.forzafietsen.nl. PrivéafspraKen voor een testrit zijn mogelijk.

Forza Fietsen is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.