Afbeelding
Foto:

Inschrijving geopend Laat-Je-Zien-Festival

alblasserdam • Thuis@Landvast organiseert op Bevrijdingsdag, op dinsadg 5 mei, het Laat-Je-Zien-Festival. Die dag zendt Landvast filmpjes uit van iedereen die iets bijzonders wil laten zien.

"Vanwege het coronavirus kunnen er geen evenementen of festivals plaats gaan vinden. Maar dat wil niet zeggen dat jij je niet kunt laten zien", legt Landvast uit. "En of het nu vette dansmoves zijn, je een gouden strotje hebt of gewoon gekke bekken kunt trekken. Wij willen je vragen om je te laten zien!" Iedereen uit de regio tussen de 0 en 100 mag meedoen. "En met het laten zien hanteren we een ruim begrip. Dit kan uiteraard zang of dans zijn, maar misschien ben je wel heel goed in vloggen of heb je een geweldige corona-activiteit die je op een super enthousiaste manier kunt presenteren aan het grote publiek? (Bijna) alles wat je op beeld vast kunt leggen en niet langer dan 3 minuten duurt mag je insturen."

Een inzending insturen kan tot zaterdag 2 mei in via www.landvast.online/laatjezien. Op 5 mei zal Landvast alle filmpjes uitzenden via de Thuis@Landvast Social Media kanalen. Uiteraard worden alle inzendingen bekeken. "De meest originele, creatiefste, grappigste of degene waarvan wij denken, 'Jij hebt je laten zien' maakt kans op mooie prijzen", meldt Landvast. Voorwaarden voor de prijzen zijn dat de indiener in Alblasserdam moet wonen en dat het filmpje moet voldoen aan de maatschappelijk geldende normen en de huidige maatregelen rondom Corona.

Thuis@Landvast is in het leven geroepen om in deze tijd onze missie 'Landvast verbindt' toch actief te houden. Dit doen we door voornamelijk online activiteiten aan te bieden. Er wordt elke zaterdagavond in april een muzikaal evenement gehouden. Op de laatste zaterdag van april (25 april) heeft Landvast De Vinyldraaier aka dj Ariejan Boon gestrikt. Hij zal, uiteraard vanaf vinyl, de lekkerste discomuziek uit de jaren '70 en '80 draaien. Op de achtergrond worden foto's uit die tijd vertoond. Wie mooie herinneringen aan die tijd heeft, kan een verzoekje aanvragen via www.landvast.online/verzoekje. De Vinyldraaier start zaterdag om 21.00 uur en is te zien via de Social Media kanalen.