Afbeelding
Foto: stockfoto

Atro biedt belastinghulp

papendrecht • Atro Belasting Advies Papendrecht komt cliënten van Sterk Papendrecht tegemoet bij hun aangiften inkomstenbelasting 2019, nu men door het coronavirus voorlopig niet geholpen kan worden bij het invullen van deze belastingaangifte.

Sterk Papendrecht adviseert uitstel aan te vragen. "Dit is een optie, maar voor veel mensen die een teruggaaf van inkomstenbelasting verwachten heel vervelend als ook dat langer gaat duren", vertelt Ad Tromp, fiscaal adviseur bij Atro Advies

Hij kan hierbij helpen. "Niet zonder kosten, maar men krijgt wel een aangifte gedaan door een fiscaal adviseur, waarbij alles aan de orde komt qua mogelijke aftrekposten en dus met gebruikmaking van het belastingconsulenten nummer, het zogenaamde beconnummer. De Belastingdienst weet daardoor dat een fiscaal adviseur naar de aangifte heeft gekeken", legt Ad uit.

Hij wil zoveel mogelijk mensen helpen om nog voor 1 mei hun aangifte te doen. "Men kan dan zo, is mijn verwachting, in de loop van juni de teruggaaf verwachten." De prijs voor aangifte voor deze cliënten wil Ad houden op 50 euro, waarvoor hij ook hun toeslagen (zorg of huur) zal actualiseren of aanvragen als dit (nog) niet is gebeurd.

Ad: "Mochten er ook nieuwe problemen van fiscale achterstand zijn, wil ik ook daar best naar kijken en indien nodig contact opnemen met de Belastingdienst en/of hen schriftelijk benaderen voor een oplossing. In die gevallen vraag ik 25 euro extra."

Voedselbank

Tevens kondigt Ad Tromp aan dat de Voedselbank van hem van elke Sterk Papendrecht cliënt ook nog eens 5 euro voor de actie 'Geef ze de VIJF' voor de Voedselbank in Papendrecht.

Ad Tromp is telefonisch bereikbaar via 078-61557224 of 06-40904126. De aangifte wordt door hem op kantoor gedaan, waarbij het contact gaat via brievenbus, telefoon en/of email. Ad: "Dus helaas geen persoonlijk gesprek/contact. Maar op zich is daar niets mis. Via telefoon en mail kan alles."

Ook ieder ander kan bij Atro Advies terecht voor hulp bij de belastingaangifte. "Meten is weten. Dus ook als je geen aangifte moet doen, neem gerust contact op. Geen teruggaaf betekent geen kosten", besluit Ad Tromp.