Afbeelding
Foto: Stockfoto123RF

RTV 'draait' 24 uurs radio marathon

papendrecht • RTV Papendrecht organiseert op zaterdagmiddag 25 april vanaf 12.00 uur tot zondagmiddag 26 april 12.00 uur een 24 uurs radio marathon.

Vanuit het trainingskamp 'De Catacomben' aan de Schoorweg in Papendrecht presenteert het RTVP Team zich, dat sinds twee weken werkt aan een optimale conditie om komende zaterdag topfit aan de start te kunnen verschijnen.

Het gemêleerde team van de lokale omroep Papendrecht FM doet er alles aan om de ideale omstandigheden te creëren zodat het evenement de maximale aandacht kan trekken en er achteraf teruggekeken kan worden op een succesvolle teamprestatie. "Onze radio atleten zijn in de aanloop naar het koningsnummer zaterdag optimistisch gestemd en twijfelen niet aan een door en voor allen te behalen topresultaat: het draaien van de volledige 24 uur in 24 uur", aldus voorzitter Hans Hulswit van RTV Papendrecht.

De marathon vindt plaats in elf etappes met wisselende samenstelling waarbij de 'jocks' hun uiterste best zullen doen om een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden. Het team heeft zich tevens ten doel heeft gesteld om de luisteraar 'op verzoek' te laten deelnemen aan dit sportieve en 'interactieve' evenement.

Een overzicht van wie wanneer te horen is, staat in een artikel op www.klaroen.nl. Gedurende de radio Marathon kunnen er telefonisch en via social media verzoekjes worden ingediend. Bellen met de studio kan via 078-7112080. RTV Papendrecht is te beluisteren op de 105 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de kabel en wereldwijd via onze RTV Papendrecht app. Daarnaast zijn we te volgen op social media via onze website www.rtvpapendrecht.nl, via facebook RTV Papendrecht en via Twitter RTV Papendrecht.