• De uitzendstudio van Landvast.
• De uitzendstudio van Landvast. Foto:

Thuis@Landvast: activiteiten in april

alblasserdam • Sociaal cultureel centrum Landvast heeft Thuis@Landvast opgezet.

"Met Thuis@Landvast willen we in deze gekke tijden toch contact met u houden en hopelijk een beetje plezier in de woonkamer brengen", redeneert Landvast.

Afgelopen zaterdag 4 april verzorgden de mannen van Back to Vinyl een set van twee uur, uitgezonden via een livestream. Met 317 individuele bezoekers een mooie start van een muzikale maand. Zaterdag 11 april neemt DJ Sander van H. het stokje over en geeft Landvast een strandfeest. Van 21.00 tot 23.00 uur is deze stream te bekijken en te beluisteren via Facebook. Ook wanneer iemand geen lid is van Facebook kan men hier toch naar kijken. De pagina van Landvast is openbaar.

Verder is er op Eerste en Tweede Paasdag een virtuele speurtocht uitgezet. Door het hele gebouw, die per telefoon in 360 graden bekeken kan worden, zijn paaseieren verstopt. De speurtocht is te vinden op de speciale Thuis@landvast website www.landvast.online/paasei.

Op maandag 13 april, Tweede Paasdag, verzorgt Landvast nog een activiteit voor het hele gezin: een Paasbingo op afstand via www.landvast.online/bingo.