Afbeelding
Foto:

Praatpaal twee keer per week

papendrecht • Deze maand zal in verband met de coronacrisis, niet één keer, maar twee keer per week Praatpaal Papendrecht te beluisteren zijn.

Iedere dinsdag en donderdag van 20:00 tot 22:00 uur komen Peter de Liefde, Gerrit de Ruiter en René van Engelen live vanuit de studio van RTV Papendrecht. "Iedere uitzending hebben we Papendrechters aan de telefoon die vertellen hoe het met hen gaat in deze crisistijd", laat René van Engelen weten. "We besteden aandacht aan mooie initiatieven. De afgelopen twee uitzendingen hebben we onder andere verhalen gehoord van mensen uit de zorg, onderwijs, oudere mensen, een dominee, een dichter, een theatermaker, hospice, enzovoorts."
Wie ook in de uitzending wil vertellen hoe het gaat, een plaatje wil aanvragen of gewoon even iets kwijt wil aan de redactie, kan een bericht sturen naar @PraatpaalP of mailen naar depraatpaal@rtvpapendrecht.nl. Praatpaal Papendrecht is iedere dinsdag en donderdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM. Te beluisteren via www.rtvpapendrecht.nl, de app, de kabel 105.9 FM, in de ether 105.0 en natuurlijk via de Kabelkrant.


Webserie: De Zwerver - een dijk van een vereniging

kinderdijk • Van de film 'De Zwerver - een dijk van een vereniging' wordt een webserie gemaakt.

Vanaf donderdag 9 april zal, zeven weken lang, op de socialmediakanalen van de Kinderdijkse club elke week een aflevering worden geplaatst. De webserie zal ook te volgen zijn op Regio-Voetbal en Klaroen.nl. In de film staan clubliefde, vrijwilligers en de unieke ligging van sportpark 'De Schans' in Kinderdijk centraal.