Medische diensten komend weekend

regio • De diensten van de huisartsen voor het weekend van 11 en 12 april staan hieronder, inclusief Paasmaandag (13 april).

Alblasserdam - Regionale huisartsenpost Drechtsteden, Albert Schweitzer, locatie Dordwijk van maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 8.00 uur. De centrale post is op za., zon- en feestdagen, dag en nacht geopend voor spoedeisende huisartsgeneeskundige zorg. Voor een bezoek aan de huisartsenpost eerst tel. een afspraak maken op tel. 078-2020020.
Waarneemgroep "Alblasserwaard-West-Noord-West" Huisartsen Streefkerk – Nieuw-Lekkerland – Kinderdijk - Middagdiensten ma. t/m vr. Wie er dienst heeft is te vinden op het antwoordapparaat van uw eigen huisarts. Avond-, nacht- en weekenddiensten: de regionale Huisartsenpost Dordrecht, tel. 078-6542600. (alleen voor spoedgevallen wat niet kan wachten tot de volgende werkdag) Voor nood- of spoedgevallen, ongevallen 112. Inlichtingen over de dienstdoende apotheek, tel. 0184-415546.


Boetes na negeren coronaregels

alblasserdam • De politie van Alblasserdam heeft op maandag 6 april twee boetes uitgedeeld aan minderjarige jongeren in Alblasserdam omdat ze niet de voorgeschreven anderhalve meter afstand naleefden. Dat meldt de politie van Alblasserdam op Twitter. De boete voor het onvoldoende afstand houden bedraagt 400 euro.