Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

67e Ronde van Papendrecht geannuleerd

papendrecht • Het dagelijks bestuur van Stichting Wielercomité Papendrecht heeft in overleg het besluit genomen om in verband met de coronacrisis de 67e Jumbo Ronde van Papendrecht op 6 juni 2020, te annuleren. De 67ste editie wordt doorgeschoven naar de eerste zaterdag van juni 2021.

"De huidige situatie waarin ons land en de rest van de wereld momenteel verkeert en de onzekerheid voor de komende maanden maken het onverantwoord om de voorbereidingen voor de Jumbo Ronde van Papendrecht te continueren en verplichtingen aan te gaan", redeneert het Wielercomité van Papendrecht.

"We betreuren het enorm maar we moeten onze verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van de gezondheid van deelnemers, publiek, gasten, sponsors, vrijwilligers, partners en andere betrokkenen en het is beter voor alle partijen dat we die beslissing in een vroeg stadium nemen."

Dit is het eerste jaar in de geschiedenis dat de Jumbo Ronde van Papendrecht geen doorgang zal vinden.


De Zwerver begint eerder met renovatie hoofdveld

kinderdijk • Net als vv Heukelum begint ook De Zwerver eerder dan gepland met de renovatie van het hoofdveld.

Nu er vanwege de coronacrisis niet meer gevoetbald wordt, zullen de werkzaamheden deze maand al starten. "Hierdoor zal het veld ruimschoots op tijd klaar zijn voor het nieuwe seizoen en hoeven we ook niet uit te wijken naar andere voetbalclubs in de omgeving om wedstrijden te spelen."

"Dit is een klein lichtpuntje in deze moeilijke tijd', meldt het bestuur van de Kinderdijkse tweedeklasser.

Door de coronacrisis moet De Zwerver 'financieel gezien behoorlijk pas op de plaats maken'. Het Kinderdijkse bestuur is hierdoor genoodzaakt enkele maatregelen door te voeren.