Medische diensten

regio • De medische diensten staan normaal gesproken op de agendapagina in de Klaroen. Maar die pagina gaat niet door omdat er niets aan te kondigen valt. Daarom staan de medische diensten nu hier:

Huisartsen; Alblasserdam - Regionale huisartsenpost Drechtsteden, Albert Schweitzer, locatie Dordwijk van maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 8.00 uur. De centrale post is op za., zon- en feestdagen, dag en nacht geopend voor spoedeisende huisartsgeneeskundige zorg. Voor een bezoek aan de huisartsenpost eerst tel. een afspraak maken op tel. 078-2020020.

Waarneemgroep "Alblasserwaard-West-Noord-West" Huisartsen Streefkerk – Nieuw-Lekkerland – Kinderdijk - Middagdiensten ma. t/m vr. Wie er dienst heeft is te vinden op het antwoordapparaat van uw eigen huisarts. Avond-, nacht- en weekenddiensten: de regionale Huisartsenpost Dordrecht, tel. 078-6542600. (alleen voor spoedgevallen wat niet kan wachten tot de volgende werkdag) Voor nood- of spoedgevallen, ongevallen 112. Inlichtingen over de dienstdoende apotheek, tel. 0184-415546.