Koffie met… de opruimcoach

papendrecht • In kinderboerderij Papenhoeve aan de Admiraal de Ruyterweg in Papendrecht wordt op donderdag 27 februari een Koffie met… gehouden. Ditmaal staat er weer een thema op het programma: een opruimcoach. Iedereen is welkom. Koffie met… is iedere donderdagmorgen tussen 10.30 uur en 12.00 uur in kinderboerderij Papenhoeve.


Schilderworkshop voor mensen met ADHD of ADD

alblasserdam • Miek Asselman verzorgt binnenkort in het Atelier Erbij in het Participand in Alblasserdam een unieke workshop schilderen voor mensen met ADHD ADD of een vermoeden daarvan. "Het is niet altijd even makkelijk om AD(H)D te hebben, maar er zijn wel degelijk hele positieve zaken", vertelt Miek. "Schilderen is een fantastische uitlaatklep. En als de dierenschilder die ik ben, gaan we ons intern ADHD beestje uitzoeken, schilderen en persoonlijk maken. Het is bovendien heel fijn als je anderen met ADHD of ADD ontmoet, de herkenning die dat geeft." Miek geeft de workshop op zaterdag 7 maart voor 18 tot 100 jaar en op zaterdag 14 maart voor jongeren van 7 tot en met 17 jaar. Deelname kost 18,50 euro, inclusief materiaal en drinken. Beide keren is de workshop van 13.30 tot 16.00 uur. Aanmelden kan via miekas@hotmail.com.


ToBe zoekt regionale oorlogsverhalen

dordrecht/regio • Voor een nieuwe theaterproductie is ToBe op zoek naar ouderen (of hun (klein)kinderen) die willen vertellen over hun leven in Dordrecht of omgeving tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op zaterdag 7 maart is er een vertelbijeenkomst. Info: projectbureau@sce.nu of 078-6133144.