Verkoop Israëlproducten

alblasserdam • Op dinsdag 3 en donderdag 5 maart is er weer open huis bij de IPC consulent in Alblasserdam. Tijdens deze open dagen is er speciale aandacht voor het feit dat het dit jaar 40 jaar geleden is dat Karel van Oordt Christenen voor Israel en Israël Producten Centrum oprichtte. In deze jaren mochten er veel mooie dingen gedaan worden om Israel te steunen. Daar zal tijdens deze dagen beslist bij stilgestaan worden. Daarom zijn belangstellenden welkom tijdens deze dagen om te zien welke mooie producten er uit Israel komen. Er worden hoofdzakelijk kleine bedrijven gesteund om hun producten hier te verkopen. Bezoekers kunnen met eigen ogen gezien hoe deze ondernemers het een voorrecht vinden dat hun producten in Nederland worden verkocht.

Men is op de genoemde data van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur welkom in 't Scheeke aan de Rijnstraat 434 in Alblasserdam. Op donderdag ook nog van 18.30 tot 20.00 uur.

Consulent Wim Fiole wil graag alle nodige informatie verschaffen en bezoekers voorzien van een nieuwe catalogus en informatie over een unieke spaaractie. Voor meer informatie: 06-30902370 of wim.fiole@solcon.nl.