Afbeelding
Foto:

Speeltuinvereniging Middelweg zoekt vrijwilligers

nieuw-lekkerland • Het bestuur van speeltuinvereniging Middelweg is op zoek naar meer vrijwilligers om de vereniging bloeiend te houden.

Alhoewel de speeltuin nu dicht is, gaat het werk achter de schermen door. Het bestuur zou daarom de komende maand heel graag in contact komen met nieuwe vrijwilligers, zodat er in april 2020 weer een grote groep mensen klaarstaat om alle kinderen in de speeltuin te verwelkomen. Aanmelden of informatie aanvragen voor een functie binnen het bestuur (met name voor ledenadministratie of secretariaat) of om te helpen bij het onderhoud, de activiteiten of om toezichthouder te worden kan via info@speeltuinmiddelweg.nl.
Tevens laat het bestuur weten dat het ook mogelijk is om eenmalig de handen uit de mouwen te steken. Op zaterdag 14 maart staat in de speeltuin namelijk alles in het teken van NLDoet. Dit is een jaarlijkse vrijwilligersdag in Nederland. "We hopen op 14 maart een gezellige ochtend te organiseren, waarbij veel werk verzet wordt, maar ook zeker tijd is voor een hapje, drankje en een praatje!", aldus het bestuur van speeltuinvereniging Middelweg.


Kaboutersport weer van start

papendrecht • Woensdag 4 maart begint Kaboutersport weer in Papendrecht. Kinderen kunnen vanaf nu ingeschreven worden.

Bij Kaboutersport maken kinderen kennis met verschillende sporten die door Papendrechtse sportverenigingen worden aangeboden. Hierdoor kunnen kinderen zelf ervaren welke sport zij leuk vinden en later willen beoefenen. Kaboutersport vindt plaats in Sportcentrum Papendrecht aan de Burgemeester Keijzerweg 110. Het duurt zeven weken en in de laatste week wordt een feestles georganiseerd, waarbij de deelnemers een vriendje of vriendinnetje mee mogen nemen. Kaboutersport begint om 14:00 uur en eindigt om 15:00 uur. Het aantal plekken is beperkt. Opgeven kan via de website www.hattricksport.nl of via de flyer die op de basisscholen hangt). De kosten voor Kaboutersport zijn in totaal 15 euro per kind.