• Iris van der Kraan.
• Iris van der Kraan. Foto:

Goede prestaties Olympia

papendrecht • De afgelopen twee weekenden hebben de meisjes van de selectie Ritmische Gymnastiek hun oefeningen weer mogen showen aan de jury en het toegestroomde publiek.
Op zaterdag 1 februari organiseerde gymnastiekverening Olympia de tweede plaatsingswedstrijd voor de 2de divisie. Uit heel de provincie Zuid-Holland kwamen acht verschillende verenigingen bij elkaar om de strijd aan te gaan en punten te pakken voor plaatsing aan het Nederlands Kampioenschap. De prestaties van de kinderen staat op www.klaroen.nl onder het kopje sport.
Op zondag 9 februari mocht Iris van de Kraan naar haar eerste wedstrijd van de 1ste divisie. Het hoogste niveau van Ritmische Gymnastiek in Nederland. Iris deed mee bij de categorie benjamins en liet twee oefeningen zien. De oefening zonder materiaal was overtuigend. Waar ze punten voor kon krijgen, kreeg ze van de jury. Haar oefening met bal was wat lastiger. Iris eindigde als 19e en heeft de eerste punten te pakken voor het Nederlands Kampioenschap.


Dames DES doen goede zaken

papendrecht • De dames midweeks wist door de winst op de Veneco/Velo met 15-7 op te schuiven naar de tweede plaats achter Ventura uit Schiedam. De achterstand bedraagt nu nog maar 3 punten.
DES '72 is nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Men mag een maand gratis meetrainen. Voor meer info of aanmelding: des72@handbal.nl.