Vuurwerkoverlast

Geachte burgemeester en wethouders van Alblasserdam

Graag wil ik en ik weet vele medebewoners van de Savornin Lohmanweg op de vreselijke overlast van vuurwerk in deze buurt reageren.

In oktober is het al rustig begonnen maar twee weken voor de jaarwisseling was het het 'feest' van 's morgens vroeg tot in de nacht.

Met de jaarwisseling waren ze tot in de ochtend 06.00 uur bezig, waarbij ze ook nog eens lekker voor de flat stonden te urineren. Ook de troep die achtergelaten is was vreselijk.

Dit is geen leuke jaarwisseling!!! Het lijkt meer op een uitgebroken oorlog! Ik denk ook aan de vele dieren die dit weer hebben moeten doorstaan! Wij hopen dit aan het eind van dit jaar weer niet mee te hoeven maken.

Wat ik mij trouwens ook afvraag… waar was toezicht? Is het niet een goed idee om een mooi georganiseerd vuurwerk te regelen bij het gemeentehuis.

Mevrouw Buizert
Savornin Lohmanweg Alblasserdam

Winnaars puzzel 'Alblasserdam heeft het!'

alblasserdam • Vorige maand zijn de winnaars bekend geworden van de advertentiepuzzel uit de 25ste editie van de 'Alblasserdam heeft het'-special. Bijna 1000 puzzelaars deden mee en in de hoop een leuke prijs in de wacht te slepen. De cadeaubonnen van 50 euro zijn gewonnen door A. Gouman uit Nieuw-Lekkerland, en M. Corbijn uit Hendrik Ido Ambacht, Groetje Hilgers uit Hendrik Ido Ambacht en Joke Daudey-Noordzij uit Ridderkerk. De winnaars ontvangen hun prijs per post.

In het voorjaar van 2020 verschijnt de 26e editie van 'Alblasserdam heeft het'! Ook dan zullen weer mooie prijzen te winnen zijn en kunnen de puzzelaars weer het hart ophalen.