Informatieavond over koolhydraten

papendrecht • In samenwerking met uw huisarts en praktijkondersteuner bieden de diëtisten van Zorggroep ZGWA op woensdag 15 januari een workshop aan voor mensen met diabetes. Ook anderen die belangstelling hebben voor voeding (zoals partners, belangstellenden en professionals) zijn welkom.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Op deze informatieavond krijgt men uitleg over de rol van koolhydraten in ons lichaam. Daar zijn veel misverstanden over: minderen met koolhydraten is goed, maar eten zonder koolhydraten is onmogelijk en niet nodig. Deze avond is vooral bedoeld voor mensen met diabetes, maar ook geschikt als u wilt afvallen met koolhydraatarme voeding.
De avond wordt gehouden in Zorgcentrum De Waalburcht, Kleine Waal 6 in Papendrecht en duurt van 19.00 tot 21.30 uur. Voor meer informatie: Willy Gilbert via gilbert@dcn.nu of 06-20744784. Aanmelden kan via info@zgwa.nl of 078-2020040.


Huis van de Waard

nieuw-lekkerland • In Pand 83 aan de Planetenlaan 83 in Nieuw-Lekkerland wordt op donderdag 16 januari van 13.30 tot 16.30 uur Huis van de Waard gehouden. Er is een inloop met een creatieve uitdaging o.l.v. Rosinde. Info: www.huisvandewaard.nl.


Nieuwjaars-bijeenkomst PCOB

papendrecht • Op donderdag 16 januari 2020 houdt de PCOB afdeling Papendrecht een Nieuwjaarsbijeenkomst. Deze vindt plaats in de grote zaal van de Elimkerk en begint in tegenstelling van andere keren om 13:45 uur. De PCOB heeft De Linge Revue uitgenodigd, die een vermakelijk programma gaat presenteren. Door middel van sketches en bekende liedjes bieden zij een luchtig programma om het nieuwe jaar mee te beginnen. In de pauze zal een drankje en een hapje worden aangeboden.


Ed Struijlaart met Gitaarmannen in het theater

papendrecht • Ed Struijlaart met Gitaarmannen verzorgt op donderdag 16 januari vanaf 20.15 uur een optreden in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht. In zijn programma Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran brengt Struijlaart een ode aan Clapton en andere gitaarmannen als Ed Sheeran, Robert Johnson en Jimi Hendrix. Entree: €20,-/€18,50. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.