Ladiesnight bij De Hoop in Dordrecht

dordrecht/regio • Op donderdagavond 30 januari 2020 is er een Ladiesnight bij De Hoop in Dordrecht met schrijver en spreker Marije van den Berg en zangeres Elise Mannah.

Vanaf 19:00 uur staat koffie, thee en wat lekkers klaar. Ook is er de mogelijkheid om te shoppen bij leuke kraampjes.

Marije van den Berg uit Bleskensgraaf spreekt over het thema 'I'll carry you!'. Kaartjes bestellen kan via www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/ladiesnight.

De avond begint om 19.30 uur met het optreden van Elise Mannah. Daarna is het woord aan Marije van den Berg.

Prachtige belofte

Marije vertelt: "'Ik zal je dragen' is zo'n prachtige belofte van God. Of er nu momenten zijn dat ik vol in het leven sta en alles me toelacht, of dat het leven me zwaar valt en ik niet de kracht heb om door te gaan."

"In beide uitersten belooft God dat Hij met ons is, alle dagen tot aan de voleinding van de wereld. Tijdens de Ladiesnight zullen we over dit mooie thema nadenken."

Tijdens de avond doet ook een oud-cliënte van De Hoop haar indringende verhaal. Om 22:00 sluiten we af, maar daarna is er nog volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een sapje na te genieten en de kraampjes te bezoeken.

De kosten voor deze avond bedragen 10 euro (inclusief koffie, thee en wat lekkers én na afloop een hapje en een sapje).

Vrouwen lopen voor Vrouwen organiseert wandeltochten en ladiesruns waarbij de deelneemsters zich laten sponsoren. Zo wordt zorg gedragen voor de mensen die hulp krijgen bij hun gevecht tegen psychische problemen en/of verslavingsproblemen bij De Hoop.

Ook wordt zo opvang mogelijk gemaakt van vrouwen die uit de prostitutie stappen en een nieuw leven opstarten bij Terwille. Het nieuwe seizoen wordt ieder jaar afgetrapt met een Ladiesnight.