Dag lieve mensen,

Een week of zes geleden maakte onze uitgever, Kontakt Media Partners, bekend dat de editie Bommelerwaard ophoudt te bestaan. Voor ons, Janneke Boogaard en Britta Alink, was dat een enorme schok: wég krant, waar we zoveel jaren met zoveel liefde aan gewerkt hebben en wég baan, waar we meer dan twintig jaar zo hard voor werkten en zo ontzettend van hielden.

Nu is alles anders.

Door de Corona-crisis zijn de tijden voor iedereen onzeker, niet alleen voor ons. Afscheid nemen is altijd lastig, nu zwaarder dan anders. Wij vinden het zo jammer dat we niet gezellig een borreltje kunnen organiseren voor correspondenten, fotografen en naaste collega's, op een manier die normaal zou zijn. Een knuffel, een toespraakje, een aardig woordje.

We hadden ook zo graag een supermooie krant voor u allemaal gemaakt, een extra mooie editie van deze allerlaatste Het Kontakt Bommelerwaard. We hadden iedereen juist in deze rottijd zo graag op onze website en facebook op de hoogte gehouden van de corona-ontwikkelingen in Zaltbommel en Maasdriel. Gelukkig doen onze collega's van Brabants Dagblad dat wel, we hopen dat u ze volgt en misschien wel een (digitaal) abonnement neemt. We wensen ook de collega's van De Toren en Carillon veel succes, maak er wat moois van en zorg voor goede nieuwsvoorziening in de Bommelerwaard. Zeker in deze verwarrende tijd hebben mensen daar behoefte aan.

Het is niet anders en voor ons een grote teleurstelling, een klein probleem. Op dit moment is het allerbelangrijkste: blijf gezond! En vooral: werk mee aan het gezond houden van uw omgeving. Luister goed naar de adviezen van RIVM en zorg dat dat klotevirus zich niet verder verspreiden kan.

Wij willen graag alle verenigingen, organisaties en instellingen bedanken voor de goede samenwerking van de afgelopen jaren. Dankzij jullie hebben wij de afgelopen dertien jaar elke week een mooie krant voor u kunnen maken en u ook via onze website, twitter en facebook op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws uit de Bommelerwaard.

Een hartelijke groet van

Britta & Janneke