Persoonlijke noot van Melanie

Mijn collega's van de redactie vragen of ik nog een persoonlijk stukje wil schrijven voor in de laatste krant van de Bommelerwaard. Normaal zei ik tegen klanten als er iets geschreven moest worden, dat ik mijn collega's van de redactie wel langs zou sturen. Want als ik zelf iets voor ze zou schrijven, dan weten we zeker dat je niets extra verkoopt. Maar nu hoef ik ook niets meer te verkopen……. Anderen hebben voor mij besloten dat ik klaar ben met de verkoop in dit gebied. Het gebied waar ik de eerste en de laatste advertentie heb verkocht voor de krant.

In de afgelopen 13 jaar heb ik heel veel mensen ontmoet in de Bommelerwaard, waar ik altijd een heel fijn contact mee heb gehad. Ondernemers wisten ook dat ik altijd voor ze bereikbaar was en dat we altijd hebben geprobeerd om iets origineels te plaatsen, anders te zijn dan anderen. Helaas is aan deze tijd een eind gekomen en dat vind ik erg jammer.

Ik ga iedereen in de Bommelerwaard hard missen, bedankt dat ik al die jaren in jullie onderneming welkom was. Het ga jullie goed!!

Liefs, Mel