Ardito slaat dubbelslag

zaltbommel • De basketbaldames van Ardito moesten dit weekend door een foutieve planning twee keer in actie komen en sloegen een dubbelslag. Zaterdag speelden de dames tegen EVBV Octopus in Vught, een team dat op gelijke hoogte in de ranglijst stond. De hele wedstrijd was het verschil niet meer dan vijf punten. De dames van Ardito trokken aan het langste eind: 48-49.
Zondag speelden de dames tegen BC Langstraat Shooters in Waalwijk. Ook in deze wedstrijd ging het gelijk op. Aan beide kanten werd er strak verdedigd en kwamen de teams moeizaam tot scoren. Maar ook hier scoorden de Ardito-dames dertig seconden voor tijd het beslissende punt. Met nog spannende slotsecondes werd de wedstrijd gewonnen met 28-29.


Wielerseizoen WTC Maaswaal van start

gameren/brakel • De renners van WTC Maaswaal stappen weer op de fiets. Voor de wedstrijdrenners start de voorjaarscompetitie zaterdag 7 maart om 14:30 uur op het wielerparkoers te Brakel. Eenieder is welkom om te zien hoe ze de winter zijn doorgekomen. Tevens starten de toerrenners met hun wekelijkse tochten, vooralsnog vanuit Gameren ter hoogte van Gambora om 9:00 uur.


Florentine Dekkers

ammerzoden • De Ammerzodense tennisster Florentine Dekkers (16) is tweede geworden op het ITF Grade 4 in Doorn (enkelspel). Twee weken eerder behaalde ze in het Nederlands tennisteam (meisjes t/m 16 jaar) de finale van de Tennis Europe Winter Cups by Head. In de finale werd nipt verloren van Rusland.