• Ferry van Dongen (rechts) en Sander Wilschut bezegelen hun samenwerking.
• Ferry van Dongen (rechts) en Sander Wilschut bezegelen hun samenwerking. Foto: aangeleverd

ACB is gestart met autoverhuur

zaltbommel • Autocentrum Bommelerwaard is in januari gestart met de verhuur van personenauto's en bestelbussen voor de particuliere en zakelijke markt. In samenwerking met de bestaande verhuurmaatschappij Autohopper is er een verhuurafdeling opgezet binnen dit bekende autobedrijf in Zaltbommel.

Ferry van Dongen van Autocentrum Bommelerwaard heeft het besluit genomen auto's te gaan verhuren om zijn dienstenpakket te verbreden en daarmee tegemoet te komen aan de veranderende mobiliteitsbehoeften.

"Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of (short)lease op het moment dat er een (extra) auto nodig is. Mits zij kunnen rekenen op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een scherpe prijs. Aan die vraag kunnen wij door de samenwerking met Autohopper voldoen."

Van Dongen vervolgt: "Professionele autoverhuur is een mooie aanvulling op ons bedrijf. Omdat we weten dat er meer vraag is naar het huren van auto's en bussen voor de verhuur of shortlease hebben we er bewust voor gekozen om niet zelf het wiel uit te vinden, maar de samenwerking met Autohopper aan te gaan. Auto's verhuren is echter een vak apart en om die reden sluiten wij ons bij deze formule aan."

Nieuwe auto's en bussen

Autohopper verwerft een steeds groter aandeel in de autoverhuurmarkt, ze hebben al meer dan 110 vestigingen in Nederland. Het aanbod bestaat uit nieuwe auto's en (verhuis)bussen (ook bakwagens met laadlift) die altijd voorzien zijn van airco en audio-installatie. Een personenauto huren kan al vanaf 25 euro per dag.

Sander Wilschut van Autohopper vat samen: "Autocentrum Bommelerwaard verhoogt haar servicegraad en de consument kan om de hoek tegen een uiterst scherp tarief een betrouwbare auto of bus huren."

No-nonsense

Autohopper is een formule die vanuit de klant uit is bedacht en ontwikkeld. Een no-nonsense autoverhuurbedrijf waardoor het makkelijk en dichtbij is om een auto te huren, ter plekke of via internet. En vergeet niet de flexibiliteit; dus ook de mogelijkheid om een auto voor langere periodes te huren of in de vorm van shortlease. Het doel van Autohopper is om uit te groeien tot een brede mobiliteitspartner, iets wat het bedrijf nu al voor klanten kan zijn.

Voor reserveringen of vragen kan contact worden opgenomen met Autohopper ACB Zaltbommel: 0418-541427. Een auto bespreken kan ook rechtstreeks via de website:


q www.autohopper.nl