Een jaar lang jubileumacties

Het jaar 2020 staat helemaal in het teken van het jubileum. Klanten kunnen met een ouderwetse stempelkaart sparen. Bij elke 10 euro krijgen ze een stempel, een kaart is vol bij 9 stempels. Daarmee krijg je meteen 2,50 euro korting op de rekening. Maar je kunt de kaart ook inleveren voor een goed (Zaltbommels) doel. 't Stadscafé maakt er dan 5 euro van. De goede doelen moeten wel 'officieel' erkend zijn, bijvoorbeeld een sportvereniging of het dierenasiel. Ze mogen niet kerkelijk of politiek gericht zijn.

Wie zijn stempelkaart doneert voor het goede doel maakt zelf kans op mooie prijzen. In juni is de eerste trekking met als hoofdprijs een reis voor twee personen naar New York met kaartje voor het concert van Guus Meeuwis. Andere prijzen zijn onder andere een diner voor vier personen in 't Zusje of een drankenpakket. In december volgt de tweede trekking, maar daar is de hoofdprijs nog niet van bekend.

Wie dit jaar op zijn of haar verjaardag komt eten, krijgt een gratis hoofdgerecht. Er is het hele jaar een jubileummenu van drie gangen, voor maar 25 euro. Hiervoor krijg je een plankje met antipasti, een Angus-, vis- of vegaburger, een Dame Blanche en koffie met een Bommelse Babbelaar. In de maand januari krijgt je twee menu's voor de prijs van één. Er komt dit jaar ook nog een reünie voor alle oud-medewerkers.

Daarnaast staan nog veel evenementen op het programma. "We gaan weer van alles organiseren op de Markt", kondigt Rob Muller aan. "En natuurlijk besteden we ook aandacht aan het Nederlands Elftal op het Europese Kampioenschap."