• Fitnessclub Zaltbommel biedt hulp aan wie gezonder wil leven.
• Fitnessclub Zaltbommel biedt hulp aan wie gezonder wil leven. Foto: Peter Bak

Open dag fitnessclub, met Booty Builder

zaltbommel • Wie van plan is om in 2020 sportiever en gezonder te gaan leven, kan zondag 12 januari komen kijken bij Fitnessclub Zaltbommel.

Mensen die zich tijdens de open dag van 12 januari tussen 10:00 en 16:00 uur inschrijven, betalen geen inschrijfgeld à 25 euro en ontvangen een JBL speaker cadeau.

Vanaf december beschikt Fitnessclub Zaltbommel over een nieuw apparaat: de Booty Builder. Met dit fitnessapparaat train je je billen op de meest effectieve manier. De Booty Builder is ontworpen om de heupbeweging te versterken. Met dit apparaat heb je geen benches en losse gewichten meer nodig. Ook is er geen risico op het verliezen van je balans of op het omvallen van het bankje.

Bij een inschrijving gaat Fitnessclub Zaltbommel altijd van start met een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én de persoonlijke doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een individueel programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal samengestelde oefeningen worden uitgevoerd onder begeleiding van de fitnesscoach.

Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland; er is dus de eerste keren intensieve begeleiding. Vervolgens wordt iedere zes weken het trainingsschema bekeken en waar nodig aangepast, een meetafspraak ingepland of een fitheidstest.

Naast fitness biedt Fitnesscenter Zaltbommel ook verschillende groepslessen aan. Wie nog twijfelt, kan een abonnement voor drie maanden nemen. Vervolgens is het maandelijks opzegbaar. Ook kun je kosteloos jouw abonnement tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan.

De actie waarbij het inschrijfgeld niet betaald hoeft te worden, geldt zondag 12 januari ook bij inschrijvingen via de website. Ook de gratis JBL speaker maakt dan deel uit van de actie.

Fitnessclub Zaltbommel is te vinden aan de Hogeweg 65 gebouw D (bij Van Der Valk Zaltbommel – A2). Telefoonnummer: 0418-745374. E-mail: zaltbommel@fitnessclubnederland.nl

q fitnessclubnederland.nl/clubs/ zaltbommel/