Koffiemorgen in Sleeuwijk

sleeuwijk • In de ruimte van Beth Shalom aan de Rijksstraatweg 157 in Sleeuwijk vindt vanaf dinsdag 2 november om de veertien dagen (in de oneven weken) een koffiemorgen plaats. Mensen die behoefte hebben aan een praatje of aan een luisterend oor zijn dan welkom vanaf 10:00 uur. Meer informatie bij Peter Dekker via 06-22046823.


Cursus 'Luisteren naar Gods stem'

genderen • Annet van Willigen, verbonden aan het Evangelisch Werkverband, geeft op 2, 16 en 30 november de cursus 'Luisteren naar Gods stem'. Om fijngevoeligheid te ontwikkelen voor Gods stem is het noodzakelijk om luisterend te bidden. Maar hoe doe je dit? Is er een Bijbelse basis voor? Hier staan de deelnemers bij stil in deze cursus door middel van lezingen, groepsgesprekken en het ‘werkelijk luisteren’. De cursus bestaat uit drie avonden en wordt gegeven van 20:00 uur tot 22:00 in de gereformeerde kerk in Genderen. Er is een combinatie van onderwijs en groepsgesprekken. Kosten bedragen 15 euro en vanwege de coronamaatregelen kunnen maximaal 30 mensen deelnemen. Opgeven kan bij Hennie Bouman-van den Heuvel: hennie@boumanautos.nl of 06-20575876.


Wickie de Viking bij Paraplu

wijk en aalburg • Stichting Paraplu organiseert woensdag 4 november weer een kinderfilmmiddag in BuBeClu in Wijk en Aalburg. De film 'Wickie de Viking en het Magische Zwaard' wordt vanaf 14:00 uur op groot scherm vertoond. De entree bedraagt 3 euro, maar ben je lid van Stichting Paraplu, dan betaal je 2 euro. De film is Nederlands gesproken en om 15:45 uur afgelopen.