Varen in de Biesbosch

werkendam • Mensen zijn van harte welkom om het Biesbosch MuseumEiland in Werkendam te bezoeken, al dan niet in combinatie met een rondvaart met de fluisterboot. De fluisterboten vertrekken in de maand oktober om 13:00 uur en om 14:45 uur. Op zaterdag om 13:30 uur is er een Biesbosch 75 jaar bevrijd-vaartocht. Op de nieuwe website kunnen bezoekers hun tickets bestellen.

q biesboschmuseumeiland.nl


Repair Café gesloten

regio • Vanwege de aangescherpte regels omtrent het coronavirus sluit Repair Café Altena tijdelijk de deuren. Dit geldt voor de locaties Almkerk en Werkendam. Wanneer het weer mogelijk is het Repair Café te bezoeken, lezen mensen dat via de media en via Facebook.


Collecte: 900 euro in Sleeuwijk

sleeuwijk • Tijdens de collecte voor de Nederlandse Brandwonden Stichting van 4 tot en met 10 oktober is door collectanten in Sleeuwijk dit jaar een bedrag van 902,70 euro opgehaald. Dit bedrag is min het totaalbedrag dat is gescand via de collectebus.
Ook door corona was het aantal collectanten dit jaar beduidend lager. "Veel dank aan alle collectanten die zich in deze coronatijd wel hebben ingezet voor het goede doel. Dank ook aan alle gulle gevers", laat de afdeling in Sleeuwijk weten.

q brandwondenstichting.nl