Zaterdag autowasactie

wijk en aalburg • De werkgroep Bulgarije organiseert aanstaande zaterdag 10 oktober een autowasactie op het parkeerterrein van de hervormde kerk Aalburg aan de Oude Kerkstraat 19a in Wijk en Aalburg.

Deze actie is uiteraard coronaproof. Tussen 10:00 uur en 14:00 uur kunnen autobezitters voor 10 euro hun voertuig laten wassen. De betaling verloopt via een QR-code of kan gepast contant. De prijs is inclusief koffie of thee met iets lekkers. Mensen blijven in uw auto zitten, de werkgroep doet de rest. Op Facebook is er een like-, deel- en winactie voor een gratis wasbeurt.


De werkgroep organiseert deze actie, omdat de leden afgelopen zomer niet naar Bulgarije konden gaan. "De tickets waren wel al waren betaald, een flinke kostenpost dus", laat de werkgroep weten. Werkgroep Bulgarije is financieel afhankelijk van eigen inkomsten en giften. Sinds 2009 gaat de groep elke zomervakantie naar Bulgarije om kindertehuizen op te knappen en de kinderen daar een fantastische tijd te geven. Ook steunt de werkgroep de kinderen in het tehuis Teofano Popova maandelijks met een geldbedrag voor o.a. bijles.


"Om dit alles te kunnen blijven doen hopen we op een geslaagde en drukke dag én mooie opbrengst van deze autowasactie."

Giften zijn natuurlijk ook altijd welkom: NL37 RABO 0104 0822 32 t.n.v. Werkgroep Bulgarije.


q facebook.com/WerkgroepBulgarije