Satie, Debussy en Ravel in Dussen

dussen • Op donderdag 15 oktober klinkt er weer muziek in de burgerzaal van Kasteel Dussen. Om 17:00 uur en om 20:00 uur neemt Eric Schoones plaats achter de vleugel en speelt werken van Satie, Dubussy en Ravel. Entree bedraagt 12 euro.

q kasteel-dussen.nl


Diensten voor ouderen

altena • Trema Welzijn heeft in deze coronatijd aangepaste ondersteunende diensten voor ouderen, zoals de maaltijdservice, ouderenadviseurs en de formulierenbrigade. Ouderen vanaf 65 jaar die een beperking hebben, chronisch ziek zijn of tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren waardoor zelf koken niet meer lukt, kunnen de maaltijdservice aanvragen. Zij ontvangen dan hun maaltijd thuis. De maaltijdbezorgers houden zich aan de RIVM-regels.
De ouderenadviseurs leggen op dit moment geen huisbezoeken af maar nemen telefonisch contact op. Mensen kunnen voor een ouderenadviseur contact opnemen met Anne-Marie van der Vliet van Trema Welzijn. Ouderenadviseurs kunnen vragen beantwoorden en bieden een luisterend oor.

De formulierenbrigade kan ook geen huisbezoeken afleggen. Wel mogen vragen telefonisch altijd gesteld worden. Dat kan via het algemene nummer van Trema: 0183-408444. Trema Welzijn levert deze diensten in Almkerk, Andel, Dussen, Giessen, Hank, Nieuwendijk, Oudendijk, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Waardhuizen, Werkendam en Woudrichem.

q www.trema.org


Ontmoetingsruimte toch niet open

sleeuwijk • De ontmoetingsruimte in Sleeuwijk is afgelopen week toch niet open gegaan, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving. Door de aangescherpte coronaregels was het niet mogelijk de activiteiten op te starten. Wanneer dat weer mogelijk is wordt dit bekend gemaakt.