• De awards worden 8 oktober uitgereikt.
• De awards worden 8 oktober uitgereikt. Foto: Marijke Verhoef

BizAwards Altena: een mooi concept

altena • De derde editie van BizAwards Altena, eerder uitgesteld vanwege Corona, wordt op donderdag-avond 8 oktober gehouden in Hollywoud. Coronaproof. Twee Awards, acht genomineerden. De centrale vraag die avond: Wie wordt de Zelfstandig Professional en wie de Ondernemer van het Jaar?

De volgende zelfstandig professionals zijn genomineerd. Allereerst Bart Verkade (Verkade Management & Advies) uit Woudrichem: "Dit had ik niet verwacht. Geen idee wie mij genomineerd heeft. Maar leuk vind ik het uiteraard wel. Kennelijk valt het mensen op wat je doet en dat alleen al is mooi en bijzonder." Dimar Pelle (Pelle Interieurbouw) uit Andel laat weten: "Ik was verrast toen ik hoorde dat ik genomineerd was. BizAwards Altena is toch wel een serieuze zaak. Ik vind het een eer om genomineerd te zijn. Het leuke is dat je gefeliciteerd wordt door mensen die ik helemaal niet ken." Ruud Visser (BRUUD) uit Werkendam zegt: 'Ik ben niet zo van het podium, ik werk graag samen met opdrachtgevers aan het verwezenlijken en bouwen van hun droom. Dat anderen vinden dat mijn werk meer aandacht verdient en mij genomineerd hebben, vind ik een eer." In de race voor Ondernemer van het Jaar is Bas de Peuter (The Dutch Nightcrawlers) uit Uppel. "Ons bedrijf is heel trots op deze nominatie, vooral omdat er veel innoverende en duurzame bedrijven in Altena zijn. Een finale is altijd spannend en het zou onnatuurlijk zijn als je niet wil winnen. Hoewel de nominatie zelf al voelt als overwinning." Ook Christian en Henri de Jong (ADJ Milieutechniek) uit Werkendam zijn genomineerd. "Onze nominatie voor Ondernemer van het Jaar was een verrassing. Prachtig dat we met de dingen die we met trots en plezier doen, opvallen. De nominatie is uiteraard in dank aanvaard en we zien uit naar de grote ontknoping."


Kees van Wendel de Joode en Marco van Driel (Technical & Maritime Services) uit Werkendam vertellen: "Fantastisch dat we als bedrijf en de medewerkers zo in het zonnetje staan. Met deze nominatie gaan we maar voor één ding en dat is winnen. Dat mag duidelijk zijn."