Masterclass fotografie

woudrichem • Dennis Polman van Dennisart Fotografie organiseert op zaterdag 10 en zaterdag 17 oktober in Woudrichem een masterclass Avondfotografie.

Hierbij komt alles aan bod komt om een creatieve en technische goede foto te maken. Tijdens een 3,5 uur durende workshop leren deelnemers in kleine groepen onder begeleiding van Dennis Polman hoe ze de meest waanzinnige avondfoto’s kunnen maken.


Data en tijden zijn zaterdag 10 oktober van 18:30 uur tot 22:00 uur en op zaterdag 17 oktober 18:15 uur tot 21:45 uur. Inschrijven kan via e-mail: info@dennisartfotografie.nl. De groepsgrootte is minimaal vier deelnemers en maximaal zes deelnemers per avond. De kosten van deze workshop bedragen, inclusief een welkomstdrankje en een naslagwerk in pdf-formaat, 119 euro.


Dennis Polman is van oorsprong kunstschilder. Zijn schilderwerk is erg sprekend en bevat veel levendige kleuren. De uitgangspunten van zijn werk als kunstschilder vormen de basis van zijn manier van fotograferen.


Met als gevolg originele en inspirerende composities en veel kleurgebruik in zijn foto’s. Dennis is een professioneel fotograaf en werkt onder het label Dennisart Fotografie.


q dennisartfotografie.nl