Kledingbeurs in Veens dorpshuis

veen • In het dorpshuis in Veen wordt vrijdag 25 en zaterdag 26 september weer een tweedehandskledingbeurs georganiseerd. Op vrijdag is de beurs van 13:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur. Er is voor elk wat wils: dames-, heren- en kinderkleding, alsook schoenen, sieraden en hoeden. Uiteraard gelden ook hier de regels van het RIVM, dus bij klachten thuis blijven, handen desinfecteren bij binnenkomst, afstand houden en er geldt een maximum aantal bezoekers. De opbrengst is voor evangelisatie.


Bingo in De Zalmtrek

woudrichem • In ouderencentrum De Zalmtrek wordt donderdag 24 september weer een bingo gehouden. De bingo begint om 14:00 uur en van tevoren aanmelden kan weer via de bekende adressen.


Scouting Hank houdt open dag

hank • Scouting Hank houdt zaterdag 26 september een open dag. Vanaf 11:00 uur tot 16:00 zijn er diverse activiteiten bij clubgebouw 't Kraaiennest aan het Maaspad 2 in Hank. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld bij het vuur hun eigen popcorn poffen, een speurtocht over het terrein volgen, knutselen, mini-pionieren met bamboestokken en een stormbaan afleggen door het bos. Wel wordt gevraagd om tijdens het bezoek aan Scouting Hank anderhalve meter afstand te houden.

q www.scoutinghank.nl


Boekmarkt Hank weer van start

hank • De tweede boekenmarkt van dit jaar in Hank komt er aan en wel in het weekend van 3 en 4 oktober en op maandagavond 5 en dinsdagavond 6 oktober. De openingstijden zijn in het weekend van 10:00 uur tot 15:00 uur en op maandag- en dinsdagavond van 18:00 uur tot 20:00 uur. De boekenmarkt wordt zoals altijd gehouden in de parochiezaal aan de Kerkstraat 15A in Hank. Na de eerste boekenmarkt van dit jaar in januari zijn weer heel veel boeken aangeboden.