Zondag 27 september

Be Ready - Haarsteeg
Dussense Boys - VCW

Dramatische start voor Sparta'30

andel • Aan doelpunten geen gebrek zaterdag bij Sparta’30 tegen TSVV Merlijn. Het duel in Andel eindigde na de 1-3 van de Tilburgers nog diep in de blessuretijd in 3-3. Sparta’30 kende wel een dramatische start. Binnen tien minuten was het al 0-1 en viel goaltjesdief Anrico Visser uit met een blessure. Na de rust werd het binnen tien minuten 1-3 voor TSVV Merlijn en leek de wedstrijd gedaan. Sparta’30 rechtte echter de rug. Zeven minuten voor tijd kopte Piottr Murawski na een verre ingooi van Lennard van Andel de 2-3 binnen. Diep in de blessuretijd maakte verdediger Wesley Akkerman er uit een scrimmage nog 3-3 van en had Sparta’30 het eerste punt binnen.

Rode kaart smet op winst GDC

eethen • Topfavoriet GDC won zoals verwacht met 2-0 van Haaften. “Het was moeizaam en we hadden niet de vorm van de dag”, stelde trainer Gerrit Molenaar wel. Bovendien zat er ook nog een smetje op de winst, nadat Jelle Bouman corrigerend op moest treden en een speler van Haaften neerhaalde met als gevolg een rode kaart. Voor de rust zorgde Joost van Rooijen met een prachtige treffer voor de 1-0. Tien minuten na de rust maakte Justin Youell er 2-0 van.

Gelijkspel Achilles Veen

veen • Achilles Veen kwam zaterdag niet verder dan een 1-1 tegen Jodan Boys. Trainer John Karelse kon er wel mee leven. “Het was een terechte uitslag.” De eerste helft was niet geweldig van de thuisclub, aldus Karelse. Jodan Boys kwam met 0-1 voor, na de rust benutte Niek Wilborts namens een beter Achilles Veen de 1-1.