Kofferbakmarkt Woudrichem gaat door

woudrichem • Op zaterdag 5 september houdt Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd een kofferbakmarkt op ’t Rond in Woudrichem. De markt is gratis toegankelijk voor bezoekers van 9.00-13.00 uur.

Vanuit de auto kunnen verschillende tweedehands spullen worden verkocht. Spullen die teveel geworden zijn voor de huidige eigenaar, maar zeker nog een prima bestemming kunnen krijgen bij een volgende. Er wordt van alles verkocht, denk aan bijvoorbeeld kleding, speelgoed, schoenen, boeken, huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, en meer. Bij een activiteit in Woerkum mag een vers gebakken visje natuurlijk niet ontbreken, dus ook die zijn te koop.

Vanwege de Corona maatregelen geldt de anderhalve meter afstand. Er zullen daarom maximaal 20 auto's worden toegelaten op het terrein.

Wie mee wil doen en spullen wil verkopen, kan zich aanmelden via kofferbakmarktkns@gmail.com. Inschrijfgeld bedraagt € 12,50 + € 5,00 borg. Na het netjes opruimen van de standplaats, krijgt men de borg retour.


AD(H)D & DYSLEXIE Café Heusden

heusden • Het AD(H)D-Café Heusden is voortaan AD(H)D & DYSLEXIE Café Heusden. De eerstvolgende ontmoeting is op dinsdag 25 augustus, van 19:30 tot 21:30 uur in Bakkertje Deeg te Heusden-Vesting.

Het thema van deze avond is 'orde in de chaos'. Speciaal bedoeld voor wie chaos ervaart in het hoofd, in gedachten, in organiseren of opruimen. Veel mensen met AD(HD)D en dyslexie herkennen dit. Ze krijgen tijdens de bijeenkomst tips die ook anderen hebben geholpen. Iedereen met AD(H)D en/of dyslexie is welkom, evenals partners, familieleden, vrienden, collega's en bekenden die mee willen luisteren of hun verhaal kwijt willen. De entree bedraagt 2 euro. Er is plaats voor maximaal vijftien personen. Aanmelden is verplicht en kan via epjhendriks@gmail.com..


Tweedehands boeken in de verkoop

wijk en aalburg • De tweedehands boekenverkoop van Zorgplein Maaswaarden is weer opgestart, in aangepaste vorm en volgens de RIVM-richtlijnen. De eerstvolgende verkoopdag is zaterdag 29 augustus van 10:00 tot 12:00 uur, op de eerste etage bij Jac. van Bergeijk Mode & Wonen, aan de Grote Kerkstraat 18 te Wijk en Aalburg.

Er staan weer duizenden boeken te wachten op een nieuwe eigenaar. De vrijwilligers Dirk en Nel Bouman staan klaar om bezoekers op te vangen. Bij de boekenverkoop gelden de RIVM-richtlijnen. Wat houdt dit in in? Mensen die verkouden zijn of moeten hoesten, wordt gevraagd om thuis te blijven. Maaswaarden vraagt mensen zoveel mogelijk alleen te komen. Bezoekers ontvangen handschoenen, volgen een looproute en moeten verplicht een winkelmandje gebruiken. Bezoekers krijgen dertig minuten de tijd om boeken uit te zoeken, zodat er ook ruimte en tijd is voor andere bezoekers. Er mogen maximaal vijf bezoekers tegelijkertijd naar binnen. Meer informatie: Bert Noorloos (0416-698400 of b.noorloos@maaswaarden.nl).


.