Kledingbeurs Baraka

giessen • Aanstaande vrijdag 17 juli vindt weer een tweedehandskledingbeurs van Baraka plaats. Baraka heeft een ruim aanbod aan tweedehandskleding voor kleine prijzen. Deze week komt er nog veel zo goed als nieuwe merkkleding binnen. Bezoekers zijn vrijdag van harte welkom tussen 9:00 uur en 12:00 uur aan de Ambachtstraat 6 in Giessen. De coronamaatregelen worden in acht genomen, maar in verband met veiligheidsmaatregelen kunnen buggy’s en kinderwagens niet naar binnen. Meer informatie bij Ineke van Steenis via 06-25197357.


Trema zoekt vrijwilligers

werkendam • Trema is hard op zoek naar nieuwe vrijwillige maaltijdchauffeurs, bij voorkeur uit Werkendam, voor de weekenddagen (zaterdag of zondag, eens per maand in overleg), die de beschikking hebben over een auto. Veel ouderen in Werkendam bestellen een warme maaltijd aan huis. Deze worden rondgebracht door vrijwilligers, mensen die graag iets voor een ander betekenen. Even een praatje, wat aandacht aan de deur en eventueel het signaleren van mogelijke problemen. De vrijwilligers halen de maaltijden op rond 11:00 uur bij de keuken van Goezate, waarna deze worden rondgebracht door heel Werkendam. Dit zou ongeveer een uur in beslag moeten nemen, aangezien ook de laatste maaltijden dan nog warm kunnen worden afgeleverd. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met Trema Welzijn via 0183-408444 of fenna.vogelsang@trema.org.


Boekenverkoop Maaswaarden

wijk en aalburg • De start van de tweedehandsboekenverkoop van Zorgplein Maaswaarden was zaterdag geslaagd. "We zijn blij dat we in deze bijzondere tijd de start van onze tweedehands boekenverkopen goed zijn verlopen. We kunnen u dan ook melden dat we de komende tijd nog meer verkopingen organiseren", aldus Maaswaarden. De volgende verkoop is op 22 juli, van 13:30 uur tot 16:00 uur.