Nieuwe data Wispel

nieuwendijk • Toneelvereniging Wispel mag weer spelen en heeft nieuwe data geprikt voor de voorstelling 'High Tea in Bakkerij van Schie' in dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk.

Na wekenlang niets te hebben kunnen doen is toneelvereniging Wispel ontzettend blij dat ze weer mag repeteren. Net voor de coronacrisis waren ze er bijna klaar voor om het komisch stuk 'High Tea in Bakkerij van Schie' op te kunnen voeren in dorpshuis Tavenu. De geplande voorstellingen van eind maart/begin april moesten echter worden geannuleerd. De nieuwe voorstellingen in dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk staan gepland op: 2 oktober om 20:00 uur; 3 oktober om 14:00 uur; 3 oktober om 20:00 uur; 9 oktober om 20:00 uur; en 10 oktober 20:00 uur. Mensen die voor corona al kaarten gekocht hebben voor de voorstellingen, mogen deze omruilen voor een nieuwe datum. Omdat er extra veiligheidsmaatregelen genomen moeten worden voor het publiek, , gaat de kaartverkoop deze keer anders.


Mensen kunnen via een e-mail naar toneelwispel@gmail.com of via het contactformulier op de website www.toneelverenigingwispel.nl aangeven of ze eerder al een kaartje hebben gekocht; op welke datum ze naar de voorstelling komen kijken; of ze een voorkeur hebben om voorin, in het midden of achterin de zaal te zitten; en of ze naast elkaar kunnen zitten of dat er anderhalve meter tussen moet. Mensen die niet beschikken over internet kunnen tussen 19:30 uur en 20:30 uur op (ma-vrij) bellen naar 06-27051772 voor een reservering.