MBC-Replica begint weer

werkendam • Modelbouwclub MBC-Replica uit Werkendam heeft ook weer voorzichtig de activiteiten opgepakt. Op zaterdagmiddag in de Dokvijver in Werkendam zijn belangstellenden van harte welkom bij deze hobbyisten.

q www.mbc-replica.nl


Kennis maken met TV Woudrichem

woudrichem • Nu alle leden weer de weg naar het tennispark in Woudrichem hebben gevonden is het tijd om mensen die nog geen lid zijn van Tennisvereniging Woudrichem kennis te laten maken met tennis. Voor iedereen die het leuk lijkt om eens kennis te maken met tennis én TV Woudrichem heeft de vereniging een speciaal zomerchallenge-lidmaatschap. Dit lidmaatschap kan voor drie of vier maanden worden afgesloten. Mensen zijn dan niet alleen lid van de vereniging, maar ook van de KNLTB. Dit betekent dat ze ook kunnen deelnemen aan officiële toernooien, wanneer die weer worden georganiseerd. Daarnaast is er nu ook nog een speciale actie, waarbij er kennis gemaakt kan worden met tennisschool Tom Kreemers. In drie trainingen kunnen deelnemers aan de slag om hun tennisvaardigheden te verbeteren. Voor verdere vragen kan een mail gestuurd worden naar ledenadministrateur@tvwoudrichem.nl. Meer informatie via de website.

q www.tvwoudrichem.nl


Lezing over vrijheid

woudrichem • Bibliotheek CultuurPuntAltena organiseert dinsdag 16 juni de lezing 'Vrijheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend' van 20:00 tot 22:00 uur. Malek Alghayad uit Altena vluchtte uit Syrië. Journalist en schrijfster Suzanna Jansen, o.a. bekend van 'Het Pauperparadijs', gaat hierover met hem in gesprek. De lezing bijwonen kan op twee manieren: door een stoel te reserveren of door de lezing online te bekijken via YouTube. In De Werf in Woudrichem is ruimte voor maximaal 30 personen. Hierbij wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. De lezing is gratis toegankelijk. Meer info en aanmelden: bibliotheekaltena.nl.