AFC haalt weer oud papier op in Andel

andel • Leden van Andels Fanfare Corps (AFC) gaan zaterdag 6 juni weer op pad om oud papier op te halen in Andel. Deze keer komen zij in wijk 1: Julianastraat, Neerandelseweg en alles ten westen daarvan. De straten zijn te zien op de website.

q andelsfanfarecorps.nl


Bidden voor Altena

altena • Christenen in Altena kunnen deze zomerperiode bidden voor en tegelijkertijd ook mét Altena. "Laten we dan deze zomerperiode eensgezind bidden voor zieken, ouderen, zorgmedewerkers, ondernemers, voor een opwekking (herleving) van Jezus Christus’ kerk in Altena en danken voor al wat God ons geeft. Deel ook uw gebeds- en dankpunten, dan bidden we samen of met u mee", schrijven de initiatiefnemers in een persbericht. Doel van Bidden voor Altena is 'dat we door te bidden voor mensen in Altena tot zegen kunnen zijn voor Altena en dat mensen voor het eerst of opnieuw Jezus mogen leren kennen', staat verder te lezen. Bidden kan vanaf 1 juni via een onlineplatform alleen of met anderen, in zogenoemde gebedsblokken.

q www.biddenvooraltena.nl


Zang in Werkendam

werkendam • In de muziekpraktijk Werkendam zijn steeds meer mogelijkheden om het zingen verder te ontwikkelen. Men kan terecht voor klassieke zangles; tevens kan men in kwartet leren zingen, en daarnaast is er natuurlijk ook het Neander Jongenskoor. Het jongenskoor oefent op woensdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur. Er is juist een tweede groep van start gegaan met beginners (6 á 7 jaar) op maandag om 16:50 urur tot 17:30 uur. Tevens is het idee om te starten met een groep met jongens die 'de baard in de keel' hebben in combinatie met jongvolwassen mannen. Hier is het van blad leren zingen en stemvorming van belang. Deze groep oefent op woensdag van 19: 20 uur tot 20:20 uur. Voor aanmelden of info: 0183-850810 of sietse.wijgerden@gmail.com.