De Hoodzaak gaat niet door

wijk en aalburg • De bijeenkomsten van De Hoofdzaak in het atrium van Wijkestein in Wijk en Aalburg gaan vanwege het coronavirus niet door. Zodra de bijeenkomsten weer mogelijk zijn, zal Zorgplein Maaswaarden dat bekend maken. Ontmoetingscentrum De Hoofdzaak voor mensen met dementie en niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en hun naasten.


Boeken voor Boekbank Hank

hank • Er is altijd ruimte en mogelijkheid om boeken aan te reiken voor de Boekbank Hank. Tweemaal per jaar organiseert men een boekenmarkt in en nabij de pastorie aan de Kerkstraat in Hank. Het meest praktische is het om de boeken aan te leveren bij de pastorie (Kerkstraat 15A, Hank) op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur. Op zaterdag dient men dan de zij-ingang te nemen aan de kant van het kerkhof. Verder kan men terecht bij Corina van Kuijk-Klute aan de Kerkstraat 35 en bij Annie en Arie Dolislager-Heere aan Julianastraat 23.


Maaswaarden zoekt vrijwilligers

regio • Zorgplein Maaswaarden is voor het verzorgingshuis op zoek naar vrijwilligers en dan met name voor de avondbroodmaaltijd en het avondkoffiemoment. Een boterham smeren en een kopje thee of koffie inschenken, dat zijn zo'n beetje de werkzaamheden. Daarnaast is het sociale contact ook een belangrijk onderdeel.

Tijdstip van de broodmaaltijd: 17:00 tot 19:00 uur op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag; Tijdstip van het koffiemoment: 19:00 tot 20:00 uur op dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag.

Aanmelden

Voor aanmelden of informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Bert Noorloos, coördinator vrijwilligers bij Zorgplein Maaswaarden: 0416-698400 en b.noorloos@maaswaarden.nl.

q www.maaswaarden.nl