Virtus verliest kansloos

werkendam • Virtus heeft zaterdag in eigen huis kansloos verloren van Uitsmijters uit Almelo. Na 40 minuten staat er uiteindelijk een 74-106 eindstand op het bord. Hierdoor staan de Werkendamse basketballers nu voor een serie cruciale wedstrijden in de strijd tegen degradatie. De focus gaat nu naar de laatste vier wedstrijden van dit seizoen, waarbij er nog drie keer gespeeld wordt tegen concurrenten in de onderste regionen van de competitie. Komende zaterdag staat er een uitwedstrijd op het programma tegen Harlemlakers in Amsterdam.


Gelijkspel tegen koploper

werkendam • CFM/Transito heeft koploper BE'79 vrijdagavond op een gelijkspel gehouden: 3-3. Er zat zelfs winst in, maar een inzet van Bart Jongejan kwam in de slotfase via de binnenkant van de paal terug het veld in. De volgende wedstrijd van CFM/Transito is aanstaande vrijdag. ZVS/Bodemflex is dan in een uitwedstrijd de tegenstander.


Voltena verliest

werkendam • De volleybaldames van Voltena hebben zaterdag uit bij tegenstander Laudame Financials VCN Dames alle sets in Capelle aan den IJssel moeten laten. Alleskunner Raïsa Schoon, dit jaar op de belangrijke positie als spelverdeler, werd aan Werkendamse zijde node gemist. Zij was opgeroepen voor een trainingsstage bij Beach Team Nederland. Het was Voltena niet gelukt om de wedstrijd van zaterdag uit te stellen. De eerstvolgende wedstrijd speelt IMS Voltena Dames 1 thuis in sporthal De Crosser in Werkendam. De nummer 1 van de ranglijst, Vocasa uit Nijmegen, komt zaterdag op bezoek in sporthal De Crosser in Werkendam. Om 19:00 uur klinkt het beginsignaal.


Seizoensstart WTC Hank

hank • Komend weekend start het wielerseizoen 2020 voor Wielertrimclub Hank. Verspreid over het jaar staan 41 ritten gepland, goed voor bijna 2800 kilometer fietsplezier.

q www.wtchank.nl