Avondvierdaagse in Giessen

giessen • De veertiende editie van de avondvierdaagse in Giessen wordt dit jaar gehouden van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 mei. Start- en finishlocatie zijn voor het eerst vanaf sportcafé De Jager aan de Parallelweg in Giessen zijn. De deelnemers kunnen net als vorig jaar weer kiezen uit de afstanden 3, 5 of 10 kilometer. "Zet de data vast in uw agenda. Verdere info volgt zo snel mogelijk", laat de organisatie weten.


Collecteweek ReumaNederland

regio • In de week van 16 tot en met 21 maart is de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland. Ook dit jaar kunnen mensen de collectant aan de deur verwachten. Ondanks de onzichtbaarheid van de ziekte, kampen meer dan 2 miljoen Nederlanders met de grote impact die reuma heeft op hun dagelijks leven. Met meer geld kan ReumaNederland onderzoek naar betere behandelingen financieren en ervoor zorgen dat mensen met reuma mee kunnen doen in de maatschappij. Alle collectanten hebben een QR-code op hun legitimatiebewijs staan. Hiermee kunt u eenvoudig met uw smartphone een donatie aan de deur doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contant geld in de collectebus te doneren.

q reumanederland.nl


Klussendienst Altena

regio • Klussendienst Altena is er voor ouderen, chronisch zieken, mensen met een beperking of inwoners die tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren met een smalle beurs. Wanneer niemand in de directe omgeving beschikbaar is om klusjes in en om huis aan te pakken, staat de vrijwilligers van de klussendienst klaar om uitkomst te bieden.

De kosten bedragen 5 euro voor het eerste uur, gevolgd door 2,50 euro per half uur. Dit wordt, nadat de klus naar tevredenheid is uitgevoerd, contant afgerekend. Klussendienst Altena is bereikbaar op maandagen van 9:00 tot 15:00 uur via 06-39585170.