Virtuele periodetitel Dussense Boys

dussen • Dussense Boys staat op de rand van de tweede periodetitel. De Dussenaren wonnen zelf met 1-3 bij SAB. Wel moet concurrent Terheijden op 11 april nog vier minuten inhalen bij VCW. Als Terheijden dan nog scoort bij de stand 1-1 en wint, dan gaat de tweede periodetitel naar Terheijden. Voorlopig is dus Dussense Boys even virtueel de periodekampioen. Bij SAB keken de Dussenaren bij de rust nog tegen een 1-0 achterstand aan. Na de rust trok Dussense Boys de wedstrijd nog naar zich toe. Bob Leemans benutte een penalty voor de 1-1 en André Segeren trok met twee treffers de score naar 1-3.

Koenen blijft scoren

regio • Achilles Veen-topschutter Rémon Koenen blijft het net gemakkelijk vinden. Zaterdag stond hij op tien geposteerd, maar ook in die rol is hij vaak trefzeker. Drie spelers scoorden tweemaal. Bart Jongejan voor Wilhelmina'26, André Segeren (Dussense Boys) en Tim Saaman voor Woudrichem. De middenvelder uit het vestingstadje staat toch alweer op veertien treffers voor de Jakko Sport Topscorersbokaal en kan zijn record van zeventien doelpunten verbeteren.