Scouting collecteert voor Jantje Beton

sleeuwijk • Scouting Altenagroep uit Sleeuwijk collecteert vrijdag 6 en zaterdag 7 maart weer voor Jantje Beton. Donateurs steunen niet alleen de buitenspeelplaatsen van kinderen in de stad, ook de kinderen van Scouting Altenagroep krijgen er wat voor terug. Van de opbrengst is 50 procent namelijk voor de club zelf en 50 procent gaat naar projecten van Jantje Beton. Projecten voor kinderen in kwetsbare speelposities krijgen hierbij speciale aandacht.

q www.jantjebeton.nl


Oud papier Wijk en Aalburg

wijk en aalburg • Leden van muziekvereniging Oefening & Uitspanning uit Wijk en Aalburg gaan zaterdag weer langs voor het ophalen van oud papier. De route gaat door Wijk ten noorden van de Aalburgestraat, de buitenwijk en op de Maasdijk vanaf de Molenstoep tot de huisnummers 283 (oneven) en 88 (even).


Hartstichting zoekt vrijwilligers

altena • Vrienden van de Hartstichting zoekt vrijwilligers binnen de regio Altena. Met name in Sleeuwijk en Andel worden mensen gezocht die willen helpen met de huis-aan-huiscollecte. Tijd van de collecte is altijd april, dit jaar van 5 tot en met 11 april. Mensen die meer willen weten kunnen vrijblijvend contact opnemen met Tonny de Wit: jaap.tonny.wit@planet.nl of 0183-401984.


Repair Café Almkerk

almkerk • Iedere tweede dinsdag van de maand organiseert Trema Welzijn samen met en in Kringloopcentrum Altena (Kerkstraat 1 te Almkerk) een Repair Café.

Repair Café is samen kapotte spullen repareren, deskundig advies, ontmoeten en inspiratie opdoen. Weggooien? Mooi Niet.

Mensen zijn van harte welkom op dinsdag 10 maart tussen 9.30 en 11.30 uur. De koffie staat klaar. Kosten? Een vrijwillige bijdrage.