Spelerscarrousel

regio • Zaterdageersteklasser Sliedrecht heeft de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. Sem van der Pijl (23) komt over van hoofdklasser Achilles Veen. Van der Pijl is op De Hanen Weide aan zijn derde seizoen bezig. Eerder speelde de verdediger voor Kozakken en de Feyenoord-jeugd.

Ook bij Almkerk was er spelersnieuws te melden. Linkervleugelspits Angelo Puriel maakt volgend seizoen de overstap van LRC Leerdam naar de mede-eersteklasser. Almkerk maakte eerder al de komst bekend van Wilco van Oord (GRC 14), Martijn Knoop (Wilhelmina'26) en Jenner Koek (Sleeuwijk). Daar tegenover staat het vertrek van Bart Dirven (Be Ready) en Maikel Korebrits (Unitas-zondag).

Bij Kozakken Boys was er juist het nieuws dat er een speler langer blijft; Jeffrey Rijsdijk heeft zijn contract in Werkendam met een jaar verlengd. De 32-jarige middenvelder begint komende zomer aan zijn derde seizoen op De Zwaaier. Hij speelde tot dusver 47 officiële duels voor de Tweededivisionist, waarin hij zevenmaal wist te scoren. Eerder speelde Rijsdijk voor onder meer Sparta Rotterdam, FC Groningen, FC Dordrecht, Go Ahead Eagles en Almere City FC.