Clubkampioenen Jeu de Boules Altena

sleeuwijk • Tijdens de algemene ledenvergadering van de Jeu de Boules Altena zijn de clubkampioenen in de diverse spelvormen in het zonnetje gezet. Er wordt 'Mêlee' gespeeld (spelvorm waarbij door loting bepaald wordt met wie je speelt en tegen wie), 'Tête-à-tête' (één tegen één), Doublet (twee tegen twee).

Bij 'Mêlee' won André van Aken voor Ronnie de Jong en Peter van Amerongen. Bij Tête-à-tête werd Jan Kooy eerste. Tweede werd Leen van de Weegen voor Jose Boonen. Tenslotte het doublet. Daar was er een eerste plaats voor Henny Mandenmakers en Kees Smits. Het koppel Lenie Vos en Ad Mandenmakers werd tweede en derde werden Jose Boonen en Agnes Schoenmakers.

Voor iedereen die wil kennismaken met de jeu de boules-sport is er de mogelijkheid om langs te gaan bij de vereniging uit Sleeuwijk. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie een kijkje nemen op onderstaande website.

q www. jdbaltena.nl


Clubkampioenen L.I.O.S. Veen

veen • Na de omstreden doorstart van afgelopen jaar, heeft gymvereniging L.I.O.S. op zaterdag 22 februari haar jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Alle meisjes van groep 5 t/m 8 lieten tijdens de eerste ronde hun beste oefeningen zien. Sommige scores bepaalden de uitslag van de nummers één, twee en drie met een tiende punt. Na het uitreiken van de vele gewonnen bekers en medailles, was het in de tweede ronde de beurt aan de meisjes van groep 3-4 en aan alle jongens van groep 3 t/m voortgezet onderwijs. Daarna was het tijd voor het spannendste moment van de ochtend, het bekend maken van de kampioen jongens en kampioen meisjes. Elise Vos (groep 4) en Lowie Lijftogt (V.O) wonnen deze beker en de kampioenswisselbeker ging eveneens naar Lijftogt.